PRIVATTIME

Privattime der du og din hund er i fokus. Jeg ser og tilpasser meg hver enkelt ekvipasje samt presenterer verktøy og teori du kan ta med deg videre i treningen av egen hund. Har dere problemer med passering? Har hunden lukket ørene? Sitter ikke innkallingen som den skal? Ofte kan en privattime og eventuelle påfølgende oppfølgingstimer være nøyaktig det man trenger for at hverdagen med hund skal gli bedre. Mange søker hjelp først når hunden har alvorlige problemer med å fungere i hverdagen. Da kan arbeidet med å snu den negative trenden bli mye større enn om man hadde tatt kontakt tidligere.

HUSK: Det er alltid bedre å forebygge enn å behandle!

Kun deg og din hund i fokus


Ingen andre forstyrrelser eller deltakere. Kun deg og din hund. Jeg fokuserer på deres spesifikke problemstilling med hensyn til den enkelte hund og fører.

Skriftlig rapport


Alle privattimer inkluderer et skriftlig sammendrag av timen samt forklaring og gjennomgang av aktuelle øvelser og teori

Oppfølging


Om du skulle ha spørsmål i etterkant av timen er det bare å ta kontakt via mail, så svarer jeg så fort jeg kan

PRIS: 800 kr/60 min

Hund med alvorlige atferdsproblemer?


Hvis hunden din har mer omfattende problemer f.eks relatert til seperasjonsangst, ressursforsvar, agressjon eller lignende er det lurt å ta kontakt med en atferdsterapeut som benytter positive metoder. I Nordland vil jeg anbefale Rita Angler. Rita holder til på Rognan og har lang erfaring med hunder med atferdsproblemer.


Du finner kontaktinfo her.


Norsk Atferdsgruppe For Selskapsdyr (NAS) har en egen liste over godkjente atferdsterapeuter i Norge. NAS stiller strenge krav til hvem som er kvalifisert til å stå på denne listen. Her kan du lese mer om hva disse sertifiseringskravene innebærer.

unsplash