ONLINEKONSULTASJON

En onlinekonsultasjon kan være et fint sted å starte om man ønsker å kartlegge behov for hjelp samt få nyttig veiledning og verktøy tilpasset deg og din hund. Det er et fint alternativ til deg som ikke har mulighet til å møte opp på en fysisk privattime. En privattime i etterkant er dog en god ide for å få tilbakemelding på praktisk utførelse av verktøy og øvelser som blir gjennomgått. Mange søker hjelp først når hunden har alvorlige problemer med å fungere i hverdagen. Da kan arbeidet med å snu den negative trenden bli mye større enn om man hadde tatt kontakt tidligere.

HUSK: Det er alltid bedre å forebygge enn å behandle!

Kun deg og din hund i fokus


Ingen andre forstyrrelser eller deltakere. Kun deg og din hund. Jeg fokuserer på deres spesifikke problemstilling med hensyn til den enkelte hund og fører.

Skriftlig sammendrag av timen


Alle privattimer inkluderer et skriftlig sammendrag av timen samt forklaring og gjennomgang av aktuelle øvelser og teori

Oppfølging


Om du skulle ha spørsmål i etterkant av timen er det bare å ta kontakt via mail, så svarer jeg så fort jeg kan

PRIS: 800 kr/60 min

Hund med alvorlige atferdsproblemer?


Hvis hunden din har mer omfattende problemer f.eks relatert til seperasjonsangst, ressursforsvar, agressjon eller lignende er det lurt å ta kontakt med en atferdsterapeut som benytter positive metoder. Her i Nordland vil jeg anbefale Rita Angler. Rita holder til på Rognan og har lang erfaring med hunder med atferdsproblemer.


Du finner kontaktinfo her.


Norsk Atferdsgruppe For Selskapsdyr (NAS) har en egen liste over godkjente atferdsterapeuter i Norge. NAS stiller strenge krav til hvem som er kvalifisert til å stå på denne listen. Her kan du lese mer om hva disse sertifiseringskravene innebærer.

unsplash