TRENINGSGRUPPA

Lyst til å trene hund i trygge rammer og med instruktør tilgjengelig? Bli med i treningsgruppa!


Treningsgruppa er for deg som ønsker å finpusse treningen ute i miljøet. Treningene er lagt opp som egentrening, men med instruktør tilstede dersom det skulle være spørsmål eller man ønsker tilbakemelding på spesifikke ting. Treningsgruppa er for alle som har en hund og liker å trene hund eller har lyst til å bli flinkere til å trene hund.

Hvordan foregår treningene?


Treningene foregår utendørs, tid og sted vil variere noe og varighet er satt til en time. Treningene arrangeres gjennomsnittlig annenhver uke. Jeg vil sikte på å arrangere treninger hver uke, men da jeg har 100% jobb utenom kan dette ikke alltid garanteres.


Når du kjøper medlemsskap i treningsgruppa vil du også få en invitasjon til den lukkede facebookgruppen for medlemmer av treningsgruppa, her vil oppmøtetid og sted annonseres. Innmelding i treningsgruppa koster 380 kr per år. Alle kurs og privattimer inkluderer 1 års gratis medlemskap i treningsgruppa (hurra!). Treningene er som nevnt i utgangspunktet lagt opp som egentrening der instruktør kan supplere og komme med tilbakemeldinger (om ønskelig). Det er derfor lurt å legge en liten slagplan før du møter opp på trening! Har du eller hunden din spesielle behov eller hensyn som må tas - ikke nøl med å ta kontakt så finner vi en løsning.

Trygge rammer og god dyrevelferd


Treningene skal foregå i tråd med mattilsynets regler for trening av hund. Det er derfor listet noen regler under som alle deltakere må forholde seg til. Det er i tillegg båndtvang på alle treninger (treningene foregår på et område der utvidet båndtvang gjelder hele året). Brudd på disse reglene kan føre til utestengelse fra treningsgruppa. Disse reglene er til for at alle skal oppleve en trygg og fin trening - hund som menneske!

REGLER FOR TRENINGSGRUPPA:


Korreksjoner som påfører hunden ubehag er ikke tillat!


Dette inkluderer:

  • Kjefte på hunden
  • Trampe i bakken
  • Rykke i båndet
  • Fysisk korreksjon
    (spark, klip, napping, slag, dytting, holde hunden rundt snuten)
  • Aversivt treningsutstyr 
    (helstrup, kjettingstrup, bjeffehalsbånd, korrigeringsspray)

(Faktura sendes per e-post. SJEKK søppelpost)


Påmelding treningsgruppa (450 kr):


 
 
 
 
JA